torsdag 4 september 2008

Vinn Biobiljetter!!

I juni månad var jag i Amsterdam på en branschmässa för filmindustrin (http://ielftetimmen.blogspot.com/2008/06/tjnsteresa-till-holland.html) och där visades filmen WALL E som jag väntat på att få skriva om för er.

WALL E är ytterligare en film som föräldrar borde ta sina barn på för att lära dem om vad som händer på vår planet om vi skräpar ner för mycket och vart vår planet är på väg om man köper för mycket saker.

I filmen är det år 2 700 och roboten WALL E är ensam kvar på jorden. Hans uppdrag är att städa upp efter människan som inte längre kan bo kvar på jorden eftersom inget kan växa där längre.

Efter en lång tids städande och en känsla av ensamhet får han en dag besök av en modern robot som heter Eva. Eva är ad WALL E alltid önskat sig.

Detta är en charmig, mysig och rolig barnfilm som alla Pixars filmer är. Jag rekommenderar den varmt.

SE FILMEN GRATIS! VINN BIOBILJETTER PÅ BLOGGEN!

Disney Pictures har mycket vänligt gett mig 6 biljetter (3 gånger 2 biljetter) för att låtas ut bland mina läsare.

Hur går då tävlingen till?

Jo den går till på precis samma sätt som förra gången.

Skicka ett mail till 10 av dina vänner med uppmaningen att gå in på I ELFTE TIMMEN bloggen på adressen http://www.ielftetimmen.blogspot.com/.

Skicka samma mail även till ielftetimmen@hotmail.com så är du med i tävlingen.

Jag antar att tävlingsdeltagandet kommer vara ganska lågt så om du gör detta har du faktiskt en STOR chans att vinna.Tävlingen är öppen fram till den 12 september.

LYCKA TILL!

4 kommentarer:

Rickard sa...

Jag gillar din blogg och är inne några gånger om dagen och kollar läget. Har den även länkad från min blogg. Tävlingar är självklart kul, men mindre roligt när man måste packa på folk "reklam" som de ser det. Synd att du inte kan ha tävlingar utan att "kräva" någon slags gentjänst. Kanske något du kan införa i framtiden.

Anonym sa...

http://www.greenpeace.org/usa/news/wall-e-kleenex-iron-e

www.jordochdjur.se sa...

Håller helt klart med Rickard ovan. Jag läser här ofta och har länk hit från min egen blogg. Men jag tycker det känns rätt så fel att uppmana oss läsare att spamma sina vänner med reklammail - särskilt efter inlägget på I-elfte-timmen häromsistens ang oönskad reklam...
Gärna tävling - men i så fall utan syftet att ragga läsare via spam.

hälsar

Monica

Stephan Bäckman sa...

Hej Richard och Monica,

Det gör mig oerhört glad att ni läser min blogg och dessutom länkar till den från era egna hemsidor. Fantastiskt!

Anledningen till att jag har ordnat tävlingar där man deltar genom att sprida länken till min blogg är så klart att jag vill att så månmga som möjligt skall läsa den och ändra på sitt levene. I dagsläget är det verkligen inte många som går in på bloggen och läser och ärligt så vet jag inga andra sätt att nå ut med budskapet. OM ni har tips får ni gärna dela med er för i dagsläget så gör jag bloggen enbart på min fritid.

Om det blir fler tävlingar har jag dock tänkt att man även kan tävla genom att ha en länk till min blogg på sin hemsida. På så sätt kan ni vara med och tävla utan behöva maila andra.

Jag hoppas ni förstår att jag vill sprida länken till min blogg för den goda sakens skull, kanske gör jag det på fel sätt, jag vet inte.

Många är dock med och tävlar och det är JÄTTEKUL!

Vänligen

Stephan