måndag 29 september 2008

Vinn I ELFTE TIMMEN på DVD.


Nu lottar jag ut DVD filmen I ELFTE TIMMEN som ju är en av de stora inspirationerna till denna blogg. Utan den filmen skulle denna blogg aldrig ha funnits och likaså så heter därför bloggen samma namn som filmen.

Själv har jag sett filmen 5 gånger och håller i skrivande stund på att ta mig igenom extramaterialet som är 1,5 timme (lika långt som filmen i sig själv).

Jag lottar ut 5 exemplar av I ELFTE TIMMEN som alltså nu är släppt på DVD i Sverige.

Hur du gör för att tävla?

Tävlingen är enkel och du kan delta på tre olika sätt.

1. Det första sättet du kan delta på är att skriva om min blogg i din egen blogg och berätta för dina läsare om varför du brukar besöka min blogg. Maila mig sedan en länk till ditt inlägg.

2. Det andra sättet är att lägga ut länken till min blogg på din hemsida och sedan skicka mig ett mail med länken så att jag kan se din hemsida med min länk.

3. Det tredje sättet är att maila tio vänner och berätta om min blogg och sedan kopiera mig på detta mail så deltar du i tävlingen.

Glöm inte bifoga din adress om du skulle ha turen att vinna!

Dock passar jag på att nämna att det aldrig har varit fler än 20 personer som tävlat och eftersom jag lottar ut hela 5 dvd filmer så e chansen 20% att du vinner. Sig den tävling som ger dig så bra odds.

Tävlingen stänger den 6 oktober.

Lycka till och missa inte denna chans att se filmen I ELFTE TIMMEN gratis. Skicka ditt mail till ielftetimmen@hotmail.com

Nedan kan du se filmens trailer.


10 kommentarer:

Anonym sa...

Vore det inte trevligt att göra en ny sorts tävling?

Stephan Bäckman sa...

Hejsan,

Jag skulle jättegärna komma på en ny typ av tävling. Har du nått förslag. Hitentills har det enbart gått ut på att försöka få folk att upptäcka min blogg.

Jag är dålig på att marknadsföra den nämligen och har inbillat mig att tävlingar är rätt metod.

Stephan

Berunda sa...

Nu har jag länkat upp din blogg på Berunda, vi hoppas det ger effekt framöver.

Just nu ligger den på beta-versionen av sajten. Men får jag hjälp med lite betatestning så släpps den nog snart.

http://beta.berunda.se/aktuellt

sara miljövän sa...

hej filmen verkar jätteintressant. har du noterat att det äntligen finns en bok om Amazonas på svenska? har själv inte läst den men verkar vara ett välkommet bidrag till "icke-debatten" om regnskogen.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197636096

ha're /sara

Anonym sa...

Undrar över skillnaden mellan Gore´s film och denna?

Ska passa på att tävla... ;) Linda

swishwish sa...

http://swishwish.wordpress.com/2008/10/02/jag-vill-vinna-en-dvd/
Jopp, jag hittade hit, och ja visst, jag ska skicka ett mail till dig också, så du vet vart du kan skicka "min" dvd, och nån dag när jag har tid ska jag gå tillbaka och läsa allt du skrivit.
Jag studsade in här via berunda

Stephan Bäckman sa...

Hej,

Skillnaden på I ELFTE TIMMEN och EN OBEKVÄM SANNING är ganska stor. I EOS var det bara Al Gore som kom till tals. I denna film är det ca 30 olika, forskare, vetenskapsmän och dyligt som kommer till tals.

De båda filmerna har egentligen bara en sak gemensamt, det berättar om klimatförändringarna och varför de ägt rum på ett mycket engagerande sätt.

Stephan Bäckman sa...

Jag kände inte till den nya boken om Amazonas. Men jag har fått tre nya böcker de senaste tio dagarna så jag har enormt mycket att läsa just nu.

Enviro Space sa...

"I Elfte Timmen" är en utmärkt dokumentär som jag verkligen rekommenderar. Den och En Obekväm Sanning är ett MÅSTE att se.

Stephan Bäckman sa...

Enviro Space,

Håller med dig fullständigt.

Kanske är därför jag har båda i min samling då ;0)