måndag 15 september 2008

Nått trevligt i brevlådan för en gångs skull


Förra veckan fick jag två trevliga överraskningar i min brevlåda.

Den första och alltid lika välkomna är var CAMINO MAGASIN. En magasin som blir allt bättre för varje nummer och som ju är det enda livsstils magasinet som inte är blyga att erkänna att en minskad konsumtion är den enda rätta vägen. Detta tror jag är deras bästa och mest intressanta nummer hitintills. Jag har skrivit det förut och jag skäms inte över det men jag skulle vara stolt över att få vara krönikör i denna tidning. Den är riktigt bra. Check it out!

Camino Magasin

Det andra som damp ner i brevlådan var den nya boken PLAN B 3.0 UPPDRAG : RÄDDA JORDEN! Från bokförlaget Addera förlag. Boken är skriven av den kända ekologen Lester R. Brown.

Detskall erkännas att jag givetvis ännu inte hunnit läsa boken men det är fullladdad bok på över 400 sidor. Vi lever i Plan A och den fungerar inte alls. Därför har Brown skrivit en Plan B med realistiska lösningar för enskilda människor, myndigheter och andra beslutsfattare.

Jag är mycket sugen på att sätta tänderna i denna bok.

Du kan beställa boken på förlagets hemsida för endast 150 kr. Addera förlag.

2 kommentarer:

Cecilia Linder sa...

Hej! Lät som en riktigt intressant bok det där. Måste tipsa tillbaka med en liknande bok som heter Utmaningen. Riktigt givande den med! Bra sida förresten. :)

Anonym sa...

There is no convincing scientific evidence that human release of carbon dioxide is causing or will, in the foreseeable, cause catastrophic heating of the Earth's atmosphere and disruption of the Earth's climate. http://www.petitionproject.org/