tisdag 1 juli 2008

Norsk Hydro, ett skämt!

Ikväll satt jag här vid datorn för att betala mina räkningar och gick igenom posten.

Jag upptäckte ett brev från Norsk Hydro som jag trodde tidigare var en räkning för min bensin men det visade sig vara ett erbjudande som de skickat ut till sina kunder.

Det stod att läsa att jag under midsommaraftonen skulle få hela 25 öre rabatt per liter bensin jag köpte. Jag har fått flera sådanna erbjudanden under årens lopp och aldrig nappat på dem av en enkel andledning.

En normal bil rymmer 60 liter bensin, även om tanken är tom skulle jag endast tjäna ynka 15 kr på att tanka just den dagen. Inte nog med det så måste jag ju åka till bensinmacken vilket såklart kostar mig pengar.

Jag fattar inte hur Norsk Hydro tänker. Detta kostar dem trycksak, kuvert och porto, jag gissar på totalt 7 kr för varje kund och så sedan rabatten.

Men hur många kunder tror ni nyttjar detta erbjudande. Jag menar för att en kampanj skall vara en framgång så skall den ju lyckas att driva kunder. Jag tror inte det var många som valde att hoppa in i bilen och tanka just på midsommarafton för 25 öre rabatt per liter.

Nä, att slösa på papper och frakter på detta sätt ser jag som ett stort irriterande skämt. Kanske är det just därför dom heter Norsk Hydro.

Jag hade Norsk Hydro även som elleverantör förut men trotts att jag ringde dem flera gånger och bad dem köpa in grön el så vägrade de göra detta. Detta ledde till att jag till slut fick byta elbolag. Jag röstar med plånboken.

Givetvis skal jag maila dem en länk till min blogg så dom ser vad deras idioti leder till.

1 kommentar:

Anonym sa...

(Y)