tisdag 13 maj 2008

Släck ner jorden!

Skrivet 29 februari 2008

Hejsan,
Den 29 mars är det Earth Hour som firas över hela världen. Detta är ett intiativ att under 1 timme (mellan 20.00 - 21.00) släcka ner så mycket ström som möjligt på vårt jordklot och låta vår planet andas ut en gång om året åtminstone. Intiativet startade i Australien 2007 och i Sydney har man räknat ut att elförbrukningen minskade med 10%. Det finns en inbjudan till detta event på Facebook som redan nu har fantastiska 597,000 som tänker delta i eventet. Gå med du med: http://www.facebook.com/event.php?eid=8240986531

Filmen I ELFTE TIMMEN fortsätter visas på biograferna runt om i landet. Denna vecka är det inte mindre än 6 städer som visar filmen:

STOCKHOLM: Filmstaden Heron City och Filmstaden Kista.
NORRKÖPING: Harlekinen
VÄXJÖ: Palladium
SÖDERKÖPING: Söderköpingsbio
TRELLEBORG: Grand

Glädjande är att jag idag fick ett telefonsamtal som sa att minst 600 personer kommer se filmen i Växjö. Detta är fantastiskt kul. BRA JOBBAT VÄXJÖ!

Vet ni? Avslutningsvis vill jag dela med mig av en länk till en låt som verkligen förklarar att man inte behöver någon Ferrari, eller någon Louis vuitton väska för att bli glad...Du behöver inte ens konsumera för att bli glad och du kan ta dig till vad som helst, allt du behöver är: http://www.youtube.com/watch?v=9GkgDZ28T00 (klippet kommer från den fantastiska filmen Across the universe som jag såg på bio igår).

Ha en riktigt skön helg!

Stephan Bäckman
I ELFTE TIMMEN

Inga kommentarer: