torsdag 10 april 2008

se filmen I ELFTE TIMMEN gratis


Hejsan,

Jag skriver till dig för att vi tror att du skulle vara intresserad av att se vår kommande miljö dokumentär I ELFTE TIMMEN på bio före alla andra.
I ELFTE TIMMEN är den kritikerrosade och prisbelönta miljödokumentären producerad av Leonardo DiCaprio och handlar om hur människan förstör den planet vi alla bor på men också vad vi kan göra för att leva ett mer hållbart liv. Vi vill därför bjuda dig och en vän på en exklusiv förhandsvisning av I ELFTE TIMMEN den 8 november kl 19:00 på Biograf Grand, Sveavägen 45 i Stockholm. Filmens premiärdatum är dock först den 18 januari 2008.

Med denna visning söker vi företag och organissationer som med oss vill samarbeta för att tillsammans skapa ett hållbart samhälle och dra nytta av varandras resurser för att nå ut med budskapet om att vi lever I ELFTE TIMMEN och att det är dags att göra något nu. Torka. Svält. Översvämningar. Rekordstor nederbörd. Orkaner. Svavelregn. De högsta uppmätta temperaturerna någonsin. Katastroferna rapporteras i kvällsnyheterna som isolerade händelser. Är händelserna verkligen isolerade eller är de bitar i ett större globalt pussel?
THE 11TH HOUR beskriver det sista ögonblick då vi fortfarande har möjlighet att vända den klimatförsämring som nu sker. Filmen undersöker hur mänskligheten påverkat utvecklingen och hur vi hamnat här; vårt sätt att leva, hur vi påverkar jordens ekosystem och hur vi kan förändra denna utveckling. I filmen förs samtal med experter från hela världen och från olika områden, bland annat Sovjetunionens fd premiärminister Mikhail Gorbatjov, vetenskapsmannen Stephen Hawking, f d CIA-chefen R. James Woolsey, experterna inom hållbar design William McDonough och Bruce Nau och fler än 50 ledande vetenskapsmän, tänkare och ledare som alla presenterar fakta och diskuterar de viktigaste frågorna för vår planet. THE 11TH HOUR är producerad av Leonardo DiCaprio, som även är berättarröst.

Filmen är skriven och regisserad av Leila Conners Petersen och Nadia Conners.Filmens hemsida med trailer hittar du på följande länk: http://wip.warnerbros.com/11thhour/

Med vänlig hälsning

Stephan Bäckman
I ELFTE TIMMEN

Inga kommentarer: