torsdag 10 april 2008

BATMAN vägrar bada i Hong Kong


Hej där alla klimathjältar,

Det känns bra att se att det står i tidningarna om vår miljö varje dag.
En lustig (men mindre rolig) artikel fanns att läsa idag i bl a Stockholm City om filminspelningen av BATMAN: THE DARK NIGHT. Där hade man fått ändra inspelningsplanerna efter att ha tagit ett vattenprov i hamnen i Hong Kong.
Tanken var från början att en stuntman skulle hoppa ner i vattnet från ett flygplan men när man hade analyserat vattnet och funnit spår av både salmonella och tuberkelbakterier valde man att förflytta inspelningen inomhus. Tråkigt att vattnet är så nedsmuttsat men samtidigt bra att det kommer ut i pressen så att en förändring förhoppningsvis sker.

Jag var på fest i helgen där arrangören bad mig hälsa er alla att ni skall dra ur mobilladdaren ur väggen när mobilen är färdigladdad eftersom själva laddaren innehåller en generator som fortsätter dra ström även om mobilen inte är inkopplad. Men detta visste ni väl redan? ;0)
Ett tillägg till det tipset är att stänga av mobilerna på nätterna om ni kan. Min ringer aldrig när jag sover och då är det ju onödigt att den är på. Detta gör så klart att den inte behöver laddas lika ofta.

Sköt om er i kylan

Stephan Bäckman
I ELFTE TIMMEN

Inga kommentarer: