måndag 14 april 2008

Demonstrera med oss den 8 december!


Hej,

Den 3 till 14 december kommer representanter från 180 länder att mötas i Bali, Indonesien, för att diskutera klimatfrågor i FN:s regi. I anslutning till det mötet kommer manifestationer att genomföras över hela världen lördagen den 8 december.

I Sverige sker följande aktiviteter i dagsläget, fler lär komma:Stockholm: 14:00 - Samling med inspirerande uppladdning på Norra Latins gård vid Norra Bantorget. Bland annat utlovas tal, musik och utdelning av klimatbanderoller till demonstrerande barn.14:45 - ca 15:30 -

Demonstrationståg genom staden till Mynttorget. ca 15:40 - 16:00 - Avslutning på Mynttorget där vi avnjuter ytterligare något tal och lottar ut biobiljetter till I ELFTE TIMMEN.

Gävle: 13:00 - Södermalmstorg: Demonstrationståg för uppmärksammande av klimathotet.Göteborg: 14:00 - 16:00 - Kungsportsplatsen: Manifestation av göteborgsbaserade miljöorganisationer. Dessa bjuder på eldkonstnärer, kaffe, glögg, musik och tal.

Lindesberg: 10.00 - 14.00 Flugparken vid järnvägsstationen: Aktivitet i regi avLinde Naturskyddsförening och Studiefrämjandet. Vi bistår medklimatsmarta julklappstips samt bjuder på varm saft och pepparkakor.Alla medverkande och besökande välkomna!

Umeå: 11.30 - Mimersskolan: Samling för demonstrationståg.12.00 - Avmarch och sedan avslutande manfestation med tal och aktiviteter på Rådhustorget.

Uppsala:10:00 - 12:00 - Celsiustorget: musik och tal av Staffan Lindberg, Uppsalas egen koldioxidbantare, tal av Per Hultén från Uppsala Naturskyddsförening, samt Gun Lange och Emma Wallrup från Klimatkampanjen, Naturskyddsföreningen Uppsala län.
Svar på klimatfrågor ges vid olika organisationers informationsbord.
Tåg avgår klockan 12:09 och 13:09 från Uppsala för den som vill ansluta till Stockholmsmanifestationen.

Jag kommer att närvara i Stockholm och då kommer nog inte gå att missa mig. Min plan är att ha en stor I ELFTE TIMMEN affisch på både mage och rygg som en reklampojke på 40 talet.

Trevlig första advent

önskar
Stephan

Inga kommentarer: